Julkaisutiedot

Tiedonantovelvollisuus

Asumma Group Oy
Kaivoskatu 14 as 2
86440 Lampinsaari

Sähköposti: info@asumma.fi
Web: asumma.fi
Toimitusjohtaja: Martti Mela
Y-tunnus: 3194224-4

Palvelun sisällöstä vastaavat:
Martti Mela, Vitalijs Balajevs, Pekka Tynkkynen

Vastuu sisällöstä

Palveluntarjoajana olemme Suomen lain mukaan vastuussa näiden sivujen sisällöstä. Palveluntarjoajana meillä ei kuitenkaan ole velvollisuutta valvoa siirrettyjä tai tallennettuja kolmannen osapuolen tietoja tai tutkia olosuhteita, jotka viittaavat laittomaan toimintaan. Suomen lain mukaiset velvollisuudet poistaa tai estää tietojen käyttö säilyvät ennallaan. Mahdollinen vastuu tältä osin on kuitenkin mahdollista vasta siitä päivästä alkaen, jolloin saamme tiedon tietystä rikkomuksesta. Kun meille ilmoitetaan asianmukaisista rikkomuksista, poistamme loukkaavan sisällön välittömästi.

Vastuu linkeistä

Palvelumme saattaa sisältää linkkejä kolmansien osapuolten ulkoisille verkkosivustoille, joiden sisältöön emme voi vaikuttaa. Siksi emme voi ottaa vastuuta tästä ulkopuolisesta sisällöstä. Kolmannen osapuolen sivujen tarjoajat tai ylläpitäjät ovat aina vastuussa kyseisten linkitettyjen sivujen sisällöstä. Linkitetyt sivut on tarkistettu mahdollisten lainrikkomusten varalta linkittämishetkellä. Laitonta sisältöä ei ollut havaittavissa linkityshetkellä. Linkitettyjen sivujen jatkuva tarkastaminen ei kuitenkaan ole järkevää ilman konkreettisia todisteita rikkomuksesta. Kun meille ilmoitetaan mahdollisista rikkomuksista, poistamme tällaiset linkit välittömästi.

Tekijänoikeus

Sivuston ylläpitäjän luoma sisältö ja näillä sivuilla olevat teokset ovat Suomen tekijänoikeuslain alaisia. Monistaminen, käsittely, jakelu ja kaikenlainen hyödyntäminen tekijänoikeuden rajojen ulkopuolella edellyttää asianomaisen tekijän tai luojan kirjallista suostumusta. Tämän sivuston lataukset ja kopiot on tarkoitettu vain yksityiseen, ei-kaupalliseen käyttöön.

Siltä osin kuin tämän sivun sisältö ei ole toimijan luomaa, on huomioitava kolmansien osapuolten tekijänoikeudet. Kolmansien osapuolten sisältö on selkeästi merkitty sellaiseksi. Jos silti havaitset tekijänoikeusrikkomuksen, ilmoita siitä välittömästi. Poistamme välittömästi ilmoitettuun loukkaukseen liittyvän sisällön.