Rakennamme kauniita ja ympäristöystävällisiä koteja ihmisille ja yhteisöille.

a

Asumma suunnittelee ja myy kauniita, innovatiivisia ja ympäristöystävällisiä koteja, jotka on rakennettu kestämään sukupolvelta toiselle.

Yhtiömme missio

Kuinka Asumma toimii

Me Asummalla hoidamme kaiken arkkitehdin piirustuksista rakennuslupiin, rakennesuunnitteluun ja projektin johtoon. Kokeneet rakentajakumppanimme toteuttavat uuden kotisi.

Jokainen vaihe toteutetaan suunnitelmien mukaan. Pidämme sinut ajan tasalla projektin etenemisestä, joten lopputulosta ei tarvitse arvailla, eikä ikäviä yllätyksiä tule. Saat meiltä avaimet käteen valmiiseen taloon.

Tiimi

Asumman perustajilla on vahva asiantuntemus arkkitehtuurissa, kiinteistökehityksessä, rahoituksessa ja uusissa teknologioissa. Tiimimme on perustanut ja rakentanut kiinteistöteknologiastartupeja sekä suunnitellut palkittuja rakennuksia.

Rakennamme kauniita ja ympäristöystävällisiä koteja ihmisille ja yhteisöille.

Martti Mela
Toimitusjohtaja

Toimitusjohtajana Martti vastaa liiketoiminnan kehittämisestä, myynnistä, asiakassuhteista sekä rahoituksesta. Hän on sarjayrittäjä, keksijä kahdella patentilla ja yritysjohtaja, jolla on laaja tausta kiinteistöteknologioissa. Martti perusti myös Saksan liittovaltion ekosuunnittelupalkinnon voittaneen Radbahn-pyörätiekonseptin Berliiniin.

Vitali Balajevs
Tuotejohtaja

Vitali vastaa Asumman digitaalisista tuotteista. Hän on kiinteistötekniikan ammattilainen ja hänellä on RICS-akkredointi kiinteistö- ja rahoitusalalla. Tuotepäällikkönä Vitali vastasi aiemmin saksalaisen kiinteistökehitysyhtiön joukkorahoitusalustasta, joka keräsi yli 20 miljoonaa euroa kiinteistökehitykseen.

Pekka Airaxin
Johtava arkkitehti

Pekka on palkittu arkkitehti, joka johtaa Asumman talosuunnittelua, parametrisen talotekniikan kehittämistä ja rakennustietomallinnusta. Hän on työskennellyt JKMM- ja Verstas-arkkitehdeilla, ja hänen töitään on julkaistu ja esitelty Victoria & Albert -museossa, Venetsian arkkitehtuuribiennaalissa, Pariisin muotiviikolla ja Helsingin Designmuseossa.

Meitä tukevat