Only 20 spots available for a custom, architect designed house.
Learn more

Koti, sinun tavallasi. Kun ostat Asumma-talon, voit valita arkkitehdin suunnitteleman kodin 20 neliön minitalosta aina 400 neliön mittatilaustaloon.

Rakennatpa kesämökkiä, pientä tai suurta omakotitaloa tai jotakin siltä väliltä, ympäristöystävällisistä materiaaleista rakennettu Asumma-talo tarjoaa ratkaisuja yksilöllisiin tarpeisiisi.

Talo joka muovautuu tarpeisiisi

Vain kolme askelta ennen muuttoa.

1
Valitse

Valitse haluamasi talomalli.

2
Mukauta

Mukauta talo arkkitehtimme kanssa.

3
Rakenna

Rakennamme talon tontillesi.

Tutustu Asumma-omakotitaloihin

Katso omakotitalot täältä

Asumma on enemmän

Arkkitehdin suunnittelema

Asumma-koti on käytännöllinen ja ympäristöystävällinen. Palkittu arkkitehtimme on suunnitellut sen juuri sinua varten.

Ympäristöystävällinen

Asumma-koti on huippuunsa hiottua insinöörityötä. Sen CLT-massiivipuurakenne toimii hiilinieluna.

Vaivaton talokauppa

Asumma-kotisi valmistuu ripeästi. Hoidamme perustukset, materiaalit ja rakennustyön puolestasi.

Sinun Asumma-kotisi

One-stop shop

Teemme talokaupoistasi helpot: a) hanki tontti ja b) muuta uuteen kotiisi. Hoidamme vaiheet piirustuksista rakennuslupiin, maanrakennus- ja pohjatöihin, kunnallistekniikkaan ja varsinaisiin rakennustöihin sekä viimeistelyyn saakka.

Kun tilaat meiltä talon, huolehdimme paperitöistä ja työnjohtamisesta. Kun talosi on valmis ja lopputarkastus on tehty, saat avaimet uuteen kotiisi.

CLT-massiivipuu

Asumma-talojen design perustuu käytännöllisyyteen, tehokkuuteen ja ympäristöystävällisyyteen. Talot on rakennettu hengittävästä, kestävästä ja ympäristöystävällisestä CLT-massiivipuusta. CLT sitoo hiiltä ja tarjoaa myös lämmöneristystä, ja se onkin yksi ympäristöystävällisimmistä rakennusmateriaaleista.

Viimeisteltyä insinöörityötä

Asumma-elementtitaloissa käytetään uusinta rakennusteknologiaa. Talot esivalmistetaan kotimaisen yhteistyökumppanimme tehtaassa, jossa noudatetaan korkeimpia turvallisuus- ja laatuvaatimuksia.

Esivalmistamisen ansiosta talot voidaan koota tontilla nopeammin kuin monet perinteisillä menetelmillä rakennetut talot.

Katto aurinkopaneeleista

Uuden kotisi kaunis, musta katto voidaan toteuttaa myös huomaamattomilla aurinkopaneeleilla. Voit laskea asumiskustannuksiasi myymällä ylimääräisen sähkön takaisin verkkoon. Autamme sinua tässäkin.

Läpinäkyvästi hinnoiteltu

Liian monet rakennusprojektit eivät pysy budjetissa. Tavoitteenamme onkin tarjota kiinteä hinta etukäteen. Tämä sisältää suunnittelun, luvat, materiaalit, rakentamisen, työnjohdon, kodinkoneet, kalusteet ja viimeistelyt – saat avaimet käteen, vältyt odottamattomilta kustannuksilta ja viime hetken yllätyksiltä.

Parempi kokemus

Tiedämme kuinka uuvuttavaa ja monimutkaista talon ostaminen voi olla. Tavoitteemme on tehdä talokaupastasi sujuvan ja tarjoamme sinulle yksilöllistä asiakaspalvelua digitaalisessa ympäristössä. Kokenut tiimimme  koostuu rakennusalan asiantuntijoista ja olemme sitoutuneet huolehtimaan kotisi rakentamisesta ja sen laadusta.

Varmista talovarauksesi tänään.

Aloita tästä

Varmista rakentaminen ensi vuodelle

Suuresta kysynnästä johtuen otamme vastaan vain rajallisen määrän uusia tilauksia.

Lähetä yhteystietosi ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Kiitos viestistäsi ja kiinnostuksestasi Asumma-taloihin.

Otamme sinuun yhteyttä yhden työpäivän kuluessa.
Oops! Jokin meni vikaan.
Meitä tukevat